MG VILLAS diensten

MG VILLAS biedt aan al haar klanten een breed scala van professionele diensten, waardoor iedere transactie, weze het als eigenaar, koper, verkoper of huurder een juridisch correcte, prettige en vlotte ervaring is.

- In de eerste plaats luistert MG VILLAS naar de wensen en behoeften van de klant. Zodra die gekend zijn passen wij onze professionele methodes en onze ervaring toe om deze behoeften te vervullen.

- Juridische bijstand en advies bij alle vastgoedtransacties

- Volledige administratieve afhandeling van elk van die transacties.

- Financieel advies

- Als API-erkende makelaars waarderen wij onroerende goederen overeenkomstig hun werkelijke marktwaarde.

- Officiële en wettige taxaties

- Advies inzake vastgoedbeleggingen -en investeringen

MG VILLAS biedt ook een dienst na verkoop:

- Overzetten van alle diensten en leveringen door nutsbedrijven naar de nieuwe eigenaar. Wij zorgen voor de overdrachten, aanpassingen en betalingen bij de diverse openbare en particuliere administraties (kadaster, gemeenteraad, vereniging van mede-eigenaars, fiscaliteit enz.)

- Daarnaast hebben we overeenkomsten met de meest prestigieuze belastingadviseurs en advocaten van de Costa Blanca. We brengen onze klanten met hen in contact wanneer zij behoefte hebben aan advies of bijstand inzake andere aangelegenheden (woonplaats, werkvergunning, inkomstenbelastingen,testamenten, erfenissen, rechtszaken, etc.)

- Wij verwijzen U naar prestigieuze verzekeringsmaatschappijen, die U bijstaan in uw verzekeringsbehoeften en uw belangen behartigen bij een eventueel schadegeval.

Als vastgoedmakelaar is het onze wens en onze plicht U van dienst te zijn in al uw vastgoedgerelateerde kwesties.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...