Wie we zijn

MG VILLAS vastgoedprofessionals. Zoekt U professioneel, oprecht en persoonlijk advies, reken dan met een gerust hart op ons. MG VILLAS is de meest betrouwbare keuze inzake vastgoed aan de Costa Blanca.

Encarna Morenate, oprichter en directeur van MG VILLAS, werkt sinds 1994 in de sector. Ons bedrijfsbeleid is steeds geweest dat de klant moet krijgen wat hij zoekt. Hebben wij niet wat de klant zoekt, dan gaan we zelf voor hem op zoek tot we het vinden. Door deze jarenlange praktijk zijn wij specialisten geworden in het samenbrengen van eigenaars met kopers en kopers met hun vastgoeddromen.

Professionele striktheid, transparantie en marktkennis. We bekijken onze rol als vastgoedmakelaar vanuit een specifiek perspectief. De wens van de klant staat op de eerste plaats en hij moet het beste krijgen wat de vastgoedmarkt te bieden heeft. Het is onze taak hem dit te bezorgen.

Integriteit, efficiëntie en ervaring. Onze garantie? De jarenlange dienstverlening aan zoveel talrijke tevreden klanten in combinatie met onze erkenning als API-makelaar. Een API-erkenning staat garant voor wettigheid, professionalisme, efficiëntie en integriteit.

Warmte en gepersonaliseerde service. Onze beste getuigen zijn onze klanten. Wij zouden graag hebben dat U één van hen wordt. Breng een bezoekje aan ons kantoor, maak kennis met ons en ontdek dat wij als agentschap uw stoutste verwachtingen kunnen overtreffen.  

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...